Maandagavond, dinsdagochtend en vrijdagochtend is er bij BEA in het lokaal B10 Haagweg 4 o.l.v. Bernadette Drenth les in (o.a.) kleding maken. Deze lessen zijn geschikt voor alle niveaus, iedereen werkt na een introductie aan eigen projecten. Dit kan kleding zijn, maar ook bijvoorbeeld huishoudtextiel of tassen. Ook is er gelegenheid om andere (textiel-)technieken uit te proberen. Bij BEA kan je gebruik maken van allerhande materialen, gereedschappen en een groot handwerkarchief, er zijn voorbeelden, patronen en vaktijdschriften te raadplegen. Hierbij staan de traditionele textieltechnieken zoals breien, haken, weven, vlechten, borduren en stof versieren centraal.

HOE WERKT HET? Wanneer je gebruik wilt maken van de lessen, dan koop je ter plekke op het atelier een strippenkaart. Zo betaal je alleen voor de keren dat je daadwerkelijk kunt komen. Vervolgens is reserveren noodzakelijk, dit kan tot een maand vooruit in de onlineagenda.

lestijden: maandagavond 19.30 – 21.30u ; dinsdagochtend 10-12 u ; vrijdagochtend 10-12u.

Prijzen van de strippenkaarten voor de lessen seizoen 2021-22, incl btw :

  8 uur            €  70,-

12 uur           € 105,-         

24 uur           € 200,-

introductie- of proefles € 5,-

RESERVEREN :Om te zorgen dat niemand voor niets komt, is het nodig om te reserveren in de online agenda. Dit kan via de link https://www.supersaas.nl/schedule/Bij_BEA/inloopatelier of de QR code:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is QR-naar-reserveringagenda-bijBEA.jpg

Na aanmelding met een e-mailadres kan je invullen wanneer je zou willen komen. De bevestiging komt dan binnen enkele minuten via de mail. Voorlopig zijn er 6 (ruime) plaatsen voor les bij BEA .

Workshops Naast de reguliere lessen worden er regelmatig workshops gepland waarbij je in een dagdeel bijvoorbeeld een tas, kledingstuk voor jezelf of een complete garderobe voor een beer of pop leert maken. Deze workshops zijn ook geschikt als creatieve activiteit om samen met collega’s, kinderen, familie of vrienden te doen, eventueel in combinatie met het naastgelegen Lente(cursus)lokaal.

nieuwe workshops worden aangekondigd op deze site en op Facebook.com/BijBea

Vanaf 10 oktober, en daarna iedere eerste zondag van de maand is er een nieuwe workshop | sewing inn :

Geschikt voor alle leeftijden en niveaus

Een schort van een oude broek, een tas van een T-shirt of een tweede leven voor een kapotte trui…   Op zondag 10 oktober, en daarna iedere eerste zondag van de maand, ben je welkom om jouw oude kleding te komen verwerken tot nieuwe items. Er zijn naaimachines, paspoppen, voorbeelden en alle benodigde materialen en gereedschappen aanwezig. Je neemt zelf kleding naar keuze mee. zondagmiddag van 13 tot 16 u,  € 25,- pp incl materialen en thee of limonade. Aanmelden kan via de QR code of mail naar bkm.drenth@kpnmail.nl. Er is plaats voor 6 personen, je krijgt een bevestiging.

10 oktober, 7 november, 12 december,

9 januari, 6 februari, 6 maart, 3 april, 1 mei, 5 juni en 3 juli

Workshop op maat

Heb je zelf een idee of wens voor een workshop? Laat het weten en vraag naar de mogelijkheden: bkm.drenth@kpnmail.nl