Wil je niet vastzitten aan een lessenserie of workshop op vaste tijden, meld je dan aan voor dit inloopatelier en neem een abonnement op naaimachine gebruik per uur.

Zelfstandig werken achter de naaimachine of handwerken. Dit kan op werkdagen overdag en woensdagavond. In het nieuw ingerichte lokaal B10 Haagweg 4 in Leiden zijn naaimachines, fournituren en gereedschappen in ruime mate aanwezig. Naast deze naaimachines kan je bij BEA gebruik maken van een groot handwerkarchief, er zijn voorbeelden, patronen en vaktijdschriften te raadplegen. Hierbij staan de traditionele textieltechnieken zoals breien, haken, weven, vlechten, borduren en stof versieren centraal.

HOE WERKT HET? Wanneer je gebruik wilt maken van een naaimachine, het inloopatelier of de lessen, dan koop je ter plekke op het atelier een strippenkaart. Zo betaal je alleen voor de keren dat je daadwerkelijk kunt komen. Vervolgens is reserveren noodzakelijk, dit kan tot een maand vooruit in de onlineagenda. Heb je niet eerder met de naaimachine gewerkt of wil je eerst eens kijken of werken bij BEA wat voor jou is, koop dan een introductieles.

Prijzen van de strippenkaarten voor het inloopatelier seizoen 2021-22, incl btw :

  5 uur            €  37,50

10 uur           €  75,          

20 uur           € 150,-

introductie- of proefles € 5,-

openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 10 -17 u; woensdagavond 19.30 – 21.30 u.

RESERVEREN :Voorlopig zijn er 6 (ruime) werkplekken bij BEA . Om te zorgen dat niemand voor niets komt, is het nodig om te reserveren in de online agenda. Dit kan via onderstaande link of door de QR code te scannen. Na aanmelding met een e-mailadres kan je invullen wanneer je zou willen komen. De bevestiging komt dan binnen enkele minuten via de mail.  https://www.supersaas.nl/schedule/Bij_BEA/inloopatelier

rechtstreeks naar de online agenda